tanskandoggi.takaisin.fi

Keskustelua Tanskandogeista
Tänään on 20.05.18 17:54:44

Kaikki ajat ovat UTC + 2 tuntia
Aloita uusi ketju Vastaa viestiin  [ 44 viestiä ]  Mene sivulle 1, 2, 3  Seuraava
Kirjoittaja Viesti
 Viestin otsikko: Houdinin mami huutaa APUA
ViestiLähetetty: 17.08.07 12:01:24 
Poissa
Sisäpiirissä
Avatar

Liittynyt: 21.09.06 10:25:02
Viestit: 1119
Paikkakunta: Espoo
Meidän Milasta on uumoilujen mukaisesti kuoriutunut Houdini. Eli oman huoneensa oven (ja kaikki muut itsestä poispäin aukeavat ovet) saa auki, vaikka kahva käännettiin jo neidin ollessa kolmikuinen pystyasentoon.

Ei (vielä?) tee tuhojaan päästyään tiloihin, mihin ei olisi tarkoitus itsekseen päästä, mutta olishan se kiva, jos koiran löytäisi siitä tilasta, mihin sen aamulla jätti... Ideoita tai toimineita ratkaisuja ?


Ylös
 Profiili  
 
 Viestin otsikko:
ViestiLähetetty: 17.08.07 12:32:17 
Poissa
Sisäpiirissä
Avatar

Liittynyt: 07.03.04 17:39:27
Viestit: 1268
Paikkakunta: Ilmajoki
Meillä oli aikoinaan samoja ongelmia, paitsi että koiru aukaisi ovet kumpaankin suuntaan. Hätäratkaisu, mikä sitten keksittiin, kun koira alkoi avaamaan myös terassin ovea, oli ottaa rivat kokonaan ovista irti. Silloin sitten kuljettiin ripa kädessä/taskussa pitkin kämppää, jos jostakin ovista halusi itse kulkea :lol: Piti vain aina muistaa, että se ripa oli mukana, jos laittoi jonkun oven perässään kiinni :P Nimimerkillä joskus vessaan oven taakse jäänyt :lol:

_________________
Johanna, Merlin & Manteli :)


Ylös
 Profiili  
 
 Viestin otsikko:
ViestiLähetetty: 17.08.07 12:35:55 
Poissa
Tikkukarvoja kantapäissä

Liittynyt: 24.06.07 00:12:43
Viestit: 369
Paikkakunta: Tottijärvi
Herranen aika! Meidän siskolikka Kira tekee aivan samaa!!!

Pöhköt spanielit on ihan ihastuksissaan, kun Kira vapauttaa ne lukituista tiloista (esim kodinhoitohuoneesta kuivumasta), oli neiti sitten kummalla puolella ovea tahansa! Kira oppi availeen ovia jo 4 kk vanhana ja siksi on aina oltava tarkkana, mihin suuntaan ovet aukee, jos sitä johonkin koittaa jaloista pois laittaa. Samoin, jos ei halua sitä pihalle, on ovi laitettava lukkoon ja avain roikkuun ulkopuolelle, että ihmiset voi kuitenkin kulkea.

Raivostuttavinta on neidin tapa osata siirtää Kiranan liukuovia, varastaa kenkiä oven takaa ... jo neljät säästelemäni hienot korkkarit on menny. Isännän haisevat lenkkarit saisi mennäkin, mutta ei ne tälle hienostelijalle kelpaa.


Ylös
 Profiili  
 
 Viestin otsikko:
ViestiLähetetty: 17.08.07 13:16:58 
Poissa
Melkein sisäsiisti
Avatar

Liittynyt: 30.04.05 17:03:31
Viestit: 408
Paikkakunta: Vilppula Pynnöskylä
Hyvä keino on vaihtaa käännettävien kahvojen tilalle sellaiset pyöritettävät nupit tai laittaa säpit riittävän korkealle..meillä aikoinaan ensimmäinen doggirouva Alma oli oikea Houdini ja kahvat meni vaihtoon ja oviin tuli turvaketjut, jotta rouva pysyi yöt sisällä :D
keittiön- ym.kaappien oviin kannattaa ostaa lapsisalvat, ei ole kovin kalliita mutta toimivat hyvin..


Ylös
 Profiili  
 
 Viestin otsikko:
ViestiLähetetty: 17.08.07 16:20:09 
Poissa
Osaa väistellä kuolaroiskeita
Avatar

Liittynyt: 22.02.07 16:21:12
Viestit: 1575
Paikkakunta: Kirkkonummi
Joo no Cia on aina protestina avannu vaatehuoneen oven ku oon poissa kotoolta. Ei se oo siellä mitään tehny, kuhan protestina pakko avata. Nyt ku on toi stara papana, ja noitten kuivamuonat on siel vaatehuoneessa, ni on ollu pako jättää joka päivä pyykinkuivausteline oven eteen. Se on toiminu tähän asti :wink: Pitäs varmaan testaa jotain turvaketjua tms

Tosta houdinista puheen ollen, mein seropi Cia on houdineista taitavin. Viime vuoden elokuussa ku olin Prahassa 2vk ja Cia oli ystävällä hoidossa. Niin tää meiän LIEVÄSTÄ eroahdistuksesta kärsivä neitokainen oli ensin murtautunut kiinni olevasta kissan mentävän kokosesta ikkunasta joka n. 1.5m korkeudessa ulos (cian säkä 63,5cm) tää ikkuna siis olkkarissa--> naapurit vieny pieneläiklinikalle.

Noh pari päivää siitä sama homma mut makuuhuoneen samanlaisesta kiinni olevasta ikkunasta--->löytäjä vieny pieneläinklinikalle---> karannut pieneläinklinikan koirahäkistä (joka suunniteltu pitämään koira sisällä, eläinhoitajatkin huuli pyöreenä) .

Sit ku ikkunat blokattu niin hyvin ku vaan pystyy ni Cia oli sitte päättäny murtaa etuovessa oleva ABLOYLUKON!!!! Ja taas pieneläinklinikalle :shock:

Et eipä taida olla enää muita vaihtoehtoja hoidon suhteen ku koirahoitola, vaiks tuntuu kauheelta koko ajatus et häkissä 2vk vieraassa paikassa :cry:

_________________
Danemanian Pikku Prinsessa "Stara" -07
Apollodane Boreas "Viljami" -08


Ylös
 Profiili  
 
 Viestin otsikko:
ViestiLähetetty: 17.08.07 19:17:00 
Poissa
Sai koiran istumaan käskystä
Avatar

Liittynyt: 09.01.03 20:53:25
Viestit: 904
Paikkakunta: Tuusula
Pyöritettävät nupit = amerikkalaiset ovennupit on meilläkin muutamassa ovessa Arvidin takia. Ne tuotiin jenkeistä asti ... Oli ihan sama mihin suuntaan tavallisen kahvan laittoi aukeamaan tai jos laittoi salvan, niin kaikki aukesi heti. Arvid olis varmaan oppinut kääntämään avaintakin lukossa, jos siihen olisi annettu mahdollisuus.

_________________
************************
Kennel Herdolf
http://www.herdolf.net
Vuokko Tienhaara
GSM 040 503 6886
Email vuokko@herdolf.net


Ylös
 Profiili  
 
 Viestin otsikko:
ViestiLähetetty: 17.08.07 21:44:45 
Poissa
Luppakorvat tötteröllä
Avatar

Liittynyt: 14.05.03 19:41:23
Viestit: 965
Paikkakunta: Myrskylä
Näilläkin Onni on aika taitava ovien kans;
jäpikkä sievästi suullaan avaa kahvasta kääntämällä - niinkun asiaan kuuluu :oops:
Samoin sellaset hakaset aukee nätisti nenulla nostamalla. :lol:
Kekseliäs on saanut olla...
...onneks portteja ja aitoja kunnioittavat lähes ehdottomasti eli ei tarvitse olla kuin pätkä pentuaitausta nojallaan jossakin oviaukossa, niin jättävät menemättä - kun ollaan kotona siis, jos poissa kotua ja ovatten keskenään niin on ihan laitettava portit kiinni asti.

_________________
~Happy Harlekin's~


Ylös
 Profiili  
 
 Viestin otsikko:
ViestiLähetetty: 17.08.07 22:27:28 
Poissa
Tikkukarvoja kantapäissä

Liittynyt: 24.06.07 00:12:43
Viestit: 369
Paikkakunta: Tottijärvi
Tiedättehän nykyisen keittiömuodin, ettei ole enää alhaalla kaappeja vaan laatikot? Totesin juuri, että liian viisas doggimme avaa isot laatikot hampaillaan ja varastaa leivät ja keksit laatikosta...ei sentään tajua sulkea laatikkoa tämän jälkeen!

Täytynee ottaa ongelma meilläkin käsittelyyn, kun se ensin vaan vähän nauratti...


Ylös
 Profiili  
 
 Viestin otsikko:
ViestiLähetetty: 18.08.07 07:45:23 
Poissa
Kuola poskella
Avatar

Liittynyt: 14.04.04 13:26:54
Viestit: 117
Ongelma jota pitkään pohdittiin meilläkin. Minkään muun oven avaaminen ei niinkään haitannut, koska ulko-ovet ovat raskaat ja niitä koira ei auki saa, mutta jääkaappi, meidän aarre-aitta, se tyhjennettiin pariin otteeseen ja voitte uskoa, että kotona odotti sotku ja pahoinvoiva koira :shock: . Kokeilimme jos mitäkin keinoa, kunnes keksin laittaa oven kahvaan kuminauhalla roikkumaan kattilan kannen. Kutsuin koiran viereen ja rämäytin kannen täysillä oveen. Raasu säikähti niin kovasti, ettei sen koommin ole jääkaapin ovella käynyt :lol: .
Ovien availu on Kinskille kuin taidetta. Ne avataan sievästi kahva etuhampaiden välissä, liikuttaen päätä oikeaan suuntaan, näin ollen oven kahvaan ei jää jälkeäkään "murtautumisesta". :wink:

_________________
Jos hyppäät laskuvarjolla, eikä se aukea, ja ystäväsi ovat katselemassa, - niin voisi olla hauska temppu, jos esittäisit uintiliikkeitä...


Ylös
 Profiili  
 
 Viestin otsikko:
ViestiLähetetty: 18.08.07 14:22:43 
Poissa
Sai koiran istumaan käskystä
Avatar

Liittynyt: 09.01.03 20:53:25
Viestit: 904
Paikkakunta: Tuusula
Leila availi pentuna juuri noita keittiön vedettäviä laatikoita. Kiva tulla kotiin, kun Leila oli jauhojen peitossa (oli sitten pitänyt tallustella ympäri kämppää - ja tässä tönössä sitä lääniä on) ja kaikki kuivatavarat pitkin keittötä.

_________________
************************
Kennel Herdolf
http://www.herdolf.net
Vuokko Tienhaara
GSM 040 503 6886
Email vuokko@herdolf.net


Ylös
 Profiili  
 
 Viestin otsikko:
ViestiLähetetty: 21.08.07 22:17:01 
Poissa
Tikkukarvoja kantapäissä

Liittynyt: 25.11.06 15:58:46
Viestit: 386
Paikkakunta: Pori /Kyläsaari
Katja & Katja Hiiii hii vai älykkäitä hmm.. no tuota tarvii sanoa että rinsessa äitee ei paljon tempuista välitä mutta iskä kyllä löytää suklaadit kaapista korkealta hyllystä jne.. Osaa avata ovet .. Mitä tulee perheemme muihin niin hjalmar avaa mm näyttelyboxit, vanhat suulinoven salvat oli siellä lenkissä sitten lukko tai mutteri.. väliovet jossa portti edessä ja lukitus oven ja portin välissä.. paras houkitin on hyvältä tuoksuva tyttö mutta kyllä ihan välipalanälkäkin kun yllättää niin tarviihan sitä nyt jotain jääkaapista hakea..

juu ja paras oli kun työkaveri päätti auttaa juoksujen aikana ottamalla hjalmarin kylään, lähti käymään kaupassa ja lukitsi ulkooven joka jo muutenkin erittäin tiukka .. takasin tullessaan hjalmar palellutti baldereitaan betoni portaalla.. juu

kasvis mami..

_________________
Saradane's Siniset,mustat, harlekiini ja mantteli doggit.


Ylös
 Profiili  
 
 Viestin otsikko:
ViestiLähetetty: 22.08.07 21:29:12 
Poissa
Kuola poskella
Avatar

Liittynyt: 17.02.07 08:55:13
Viestit: 171
Paikkakunta: Peräseinäjoki
Vähän OT, mutta kannattaa mary varmistaa jos viet oman houdinisi koirahoitolaan, että niitten tarhojen/häkkien päällä on katto. Meidän doggiuros tuli hoitolassa 2 metriä korkeasta aidasta yli ja karkas, aita meni ihan pikkusen vaan mutkalle, ei olis arvannu että siitä oli niinkin iso koira menny yli :shock:

Ovia meillä ei oo onneksi ikinä kukaan aukonu, paitsi toki nyt kun ulko-ovessa ei oo ulkopuolella mitään millä sen sais teljettyä, kun lukko ei toimi, niin kerran on Martti juossu mun perään kun lähdin sen parhaalla (hevos)kaverilla ajelemaan. Ovea ei tarvinnu ku tosin lujaa pökätä, että ei ihan houdini tarvinnu olla.

_________________
Meillä asustelee dogit Martti (Red Rublev Wigwam -05), Pinkki (Saradane's Flashdance -05) ja Pikku-Pekka (Saradane's Justice V Pekka -07)


Ylös
 Profiili  
 
 Viestin otsikko:
ViestiLähetetty: 24.08.07 21:15:52 
Poissa
Pentulaatikossa
Avatar

Liittynyt: 21.03.04 23:05:15
Viestit: 81
Paikkakunta: Rovaniemi
Meillä ei vanhemman(Amos) kans mitään ongelmia ovien kans - pelkkä henkinen este (esmes vaikka naru ovensuun poikki) riittää.
Mut tää nuorempi(Grosso) taas... :shock:
Kaikesta mennään läpi mistä vaan halutaan. Ovet avataan tuosta vaan aukes ne kumpaan suuntaan tahansa, kaapit, laatikot, you name it!
Nykyään niissä ovissa mistä ei haluta koiran kulkevan meillä on ihan kaupasta ostetut työntösalvat ruuvattuina oviin ja ovenpieliin. Ja ne on tietenki laitettu ulkopuolelle niin ei koira pääse härväämään lukkoa auki. Eikä tule ovesta ellei ruuvit tai listat petä :wink:

Kaappien ovissa (esim. roskis) meillä on Ikeasta ostetut muoviset lapsilukot. Vaikee selittää, mut ne on kaksiosaisia, toinen puoli tulee oveen ja vastakappale oven viereen. Niissä ei oo mitään ulkonevia/käännettäviä tai väännettäviä osia jotka koira vois mitenkään saada auki - siihen tarvitaan sormet. Ne kestää saletisti - niitä kun ei tahdo saada auki ihmisetkään, elleivät tiedä, miten toimivat :D


Ylös
 Profiili  
 
 Viestin otsikko:
ViestiLähetetty: 28.08.07 09:08:00 
Poissa
Osaa väistellä kuolaroiskeita
Avatar

Liittynyt: 22.02.07 16:21:12
Viestit: 1575
Paikkakunta: Kirkkonummi
Nappis Kiitti vinkistä! Ai kaks metrisestä aidasta yli!! :shock: Hui!

_________________
Danemanian Pikku Prinsessa "Stara" -07
Apollodane Boreas "Viljami" -08


Ylös
 Profiili  
 
 Viestin otsikko:
ViestiLähetetty: 02.09.07 17:13:19 
Poissa
Pentulaatikossa
Avatar

Liittynyt: 10.02.07 10:08:55
Viestit: 94
Paikkakunta: vantaa
Arvatkaa mitä meidän pikku houdini teki tänään ? (Waltteri > topicin aloittajan Milan veli...)

Ihmettelin päivällä, että kuka on porukoista menny suihkuun, kun sieltä kuului veden kanssa lotraamis ääniä.... menin katsomaan ja MEIÄN PIKKUÄIJÄHÄN se siellä :shock: heh hee !

oli osannut ihan itse avata raanan ja lipitteli siellä iloisesti suoraan hanasta. Lienekö vahingossa tökänny auki vai onnistuisko tuollainen aivoittelu 6kk vanhalta :? mene ja tiedä -> hauskaa silti !

T.


Ylös
 Profiili  
 
Näytä viestit ajalta:  Järjestä  
Aloita uusi ketju Vastaa viestiin  [ 44 viestiä ]  Mene sivulle 1, 2, 3  Seuraava

Kaikki ajat ovat UTC + 2 tuntia


Paikallaolijat

Käyttäjiä lukemassa tätä aluetta: Ei rekisteröityneitä käyttäjiä ja 1 vierailijaa


Et voi kirjoittaa uusia viestejä
Et voi vastata viestiketjuihin
Et voi muokata omia viestejäsi
Et voi poistaa omia viestejäsi
Et voi lähettää liitetiedostoja.

Etsi tätä:
Hyppää:  
cron
POWERED_BY
Käännös, Lurttinen, www.phpbbsuomi.com